Lorella van der Hooft
Lorella van der Hooft
2022-10-16
Heel goed geholpen door Joep, erg fijne ervaring en geen vraag was teveel.
Stephanie Sint Nicolaas
Stephanie Sint Nicolaas
2022-09-22
Wij kunnen Woonhuis Financieren BV erg aanbevelen. Adviseur Sandra Goedendorp heeft een bak kennis, is altijd bereikbaar voor vragen en werkt razend snel. Aanrader voor wie z'n hypotheek snel rond wil en z'n hypotheekproduct echt goed wil begrijpen!
Majnon
Majnon
2022-08-05
Prima bedrijf. De director staat voor kwaliteit en vind de klant tevredenheid erg belangrijk.Goede en prettige communicatie. Ik ben prima geholpen na mijn klacht. Top bedrijf
Ricardo Hogenberg
Ricardo Hogenberg
2022-02-22
Dit is de 2de keer dat ik werk met woonhuis financiering. 2 jaar geleden bij de aankoop van een huis en deze keer bij het oversluiten en aankoop van een garage. Er wordt goed en duidelijk advies gegeven. Daarnaast wordt er snel gereageerd en gehandeld. Ik ben erg tevreden met de service.
Floor Boonstra
Floor Boonstra
2022-01-10
Voor ons eerste koophuis hebben wij ons laten adviseren door Sandra Goedendorp van Woonhuis Financieren. Sandra is onwijs professioneel, altijd bereikbaar, weet waar ze het over heeft, toegankelijk en denkt graag met je mee. Dankzij haar zijn we snel en probleemloos door het hele traject van een nieuw huis geleid. Het online portaal van Woonhuis Financieren is ontzettend overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Je weet direct waar je aan toe bent. Zeker een aanrader!
Arwen Kemman
Arwen Kemman
2021-12-20
Ik moest mijn hypotheek oversluiten, hierbij heb ik heel veel moeten inlezen en leren. Sandra Goedendorp heeft mij ontzettend goed en prettig geholpen. Het contact was gemakkelijk en als je nog even een vraag heb was het contact ook laagdrempelig. Binnen een paar weken was alles overgezet en, voor mij heel gunstig, geregeld
eddie soproppo
eddie soproppo
2021-12-14
Bij dit kantoor uitgekomen vanwege hun gunstige tarieven en het ruime aanbod van hypotheek vormen. Het uiteindelijke traject is soepel verlopen. Ik vond de samenwerking met de adviseur ook prettig.
Maarten van rees
Maarten van rees
2021-12-13
Ik ben zeer geholpen geweest met Sandra; Ik moest snel schakelen nadat mijn bod geaccepteerd was en de overdracht zsm moest plaatsvinden. Sandra heeft me daarbij geholpen; ze geeft uitgebreid uitleg waar nodig, maar schakelt ook snel als je als koper al goed weet wat je wilt. Generiek heb ik het gevoel dat ze mijn belangen goed vertegenwoordigd heeft, voor zaken die zowel binnen als buiten haar verantwoordelijkheid vallen!
Anton Lakotka
Anton Lakotka
2021-10-06
Good & fast service!

Onze aankoophulp service:

 

Beste klant:

 
Speciaal voor u hebben wij een service ontwikkeld waar u voor een gering tarief toch meer zekerheid krijgt
bij de aankoop van uw nieuwe woning.
 
Wij hebben gezien dat de belangrijkste punten in een aankoopproces ook de meest ingewikkelde zijn.
 
Een dure makelaar die meegaat om te bezichtigen is niet nodig. Goed de oren en ogen open houden en als u aan de verkopend makelaar vraagt of er nog gebreken zijn of zijn geweest, dan moet de makelaar daar antwoord op geven(liefst schriftelijk/mail om een eventueel welles/nietes spelletjes later te voorkomen).
 
Onze service ziet er zo uit:
 
  • Wij kunnen een goede indicatie van de waarde van de woning geven.
  • Het bieden op een woning is een vak apart. De meeste mensen doen dit ongeveer maar 3 x in hun leven. Wij hebben daar 20 jaar ervaring in en helpen u daar graag bij.
  • Het concept koopcontract nemen wij met u door en waar er aanpassingen in het concept aangebracht moeten worden, regelen wij dat met de verkopend makelaar.
  • Als laatste zullen wij de leveringsakte, opgesteld door de notaris, met u doornemen. Dit is erg belangrijk, want na de gang richting notaris geldt er wat er in dit document staat.
  • Belangrijk voor u om te weten is dat wij verzekerd zijn voor vermogensschade, mocht er ondanks onze goede bedoelingen iets mis gaan in onze service naar u toe.
 
Een aankoopmakelaar kost u al gauw tussen de € 2.000,- en € 4.000,- exclusief btw.
Wij bieden u deze extra service aan voor een fee van € 750,- exclusief btw. Dit tarief kunt u laten opnemen bij de notarisafrekening.
(lekker overzichtelijk)
 
Mocht u vragen hebben over onze service of interesse hebben in deze service klik dan hier
 
Vragen? Mail ons nu!