Lorella van der Hooft
Lorella van der Hooft
2022-10-16
Heel goed geholpen door Joep, erg fijne ervaring en geen vraag was teveel.
Stephanie Sint Nicolaas
Stephanie Sint Nicolaas
2022-09-22
Wij kunnen Woonhuis Financieren BV erg aanbevelen. Adviseur Sandra Goedendorp heeft een bak kennis, is altijd bereikbaar voor vragen en werkt razend snel. Aanrader voor wie z'n hypotheek snel rond wil en z'n hypotheekproduct echt goed wil begrijpen!
Majnon
Majnon
2022-08-05
Prima bedrijf. De director staat voor kwaliteit en vind de klant tevredenheid erg belangrijk.Goede en prettige communicatie. Ik ben prima geholpen na mijn klacht. Top bedrijf
Ricardo Hogenberg
Ricardo Hogenberg
2022-02-22
Dit is de 2de keer dat ik werk met woonhuis financiering. 2 jaar geleden bij de aankoop van een huis en deze keer bij het oversluiten en aankoop van een garage. Er wordt goed en duidelijk advies gegeven. Daarnaast wordt er snel gereageerd en gehandeld. Ik ben erg tevreden met de service.
Floor Boonstra
Floor Boonstra
2022-01-10
Voor ons eerste koophuis hebben wij ons laten adviseren door Sandra Goedendorp van Woonhuis Financieren. Sandra is onwijs professioneel, altijd bereikbaar, weet waar ze het over heeft, toegankelijk en denkt graag met je mee. Dankzij haar zijn we snel en probleemloos door het hele traject van een nieuw huis geleid. Het online portaal van Woonhuis Financieren is ontzettend overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Je weet direct waar je aan toe bent. Zeker een aanrader!
Arwen Kemman
Arwen Kemman
2021-12-20
Ik moest mijn hypotheek oversluiten, hierbij heb ik heel veel moeten inlezen en leren. Sandra Goedendorp heeft mij ontzettend goed en prettig geholpen. Het contact was gemakkelijk en als je nog even een vraag heb was het contact ook laagdrempelig. Binnen een paar weken was alles overgezet en, voor mij heel gunstig, geregeld
eddie soproppo
eddie soproppo
2021-12-14
Bij dit kantoor uitgekomen vanwege hun gunstige tarieven en het ruime aanbod van hypotheek vormen. Het uiteindelijke traject is soepel verlopen. Ik vond de samenwerking met de adviseur ook prettig.
Maarten van rees
Maarten van rees
2021-12-13
Ik ben zeer geholpen geweest met Sandra; Ik moest snel schakelen nadat mijn bod geaccepteerd was en de overdracht zsm moest plaatsvinden. Sandra heeft me daarbij geholpen; ze geeft uitgebreid uitleg waar nodig, maar schakelt ook snel als je als koper al goed weet wat je wilt. Generiek heb ik het gevoel dat ze mijn belangen goed vertegenwoordigd heeft, voor zaken die zowel binnen als buiten haar verantwoordelijkheid vallen!
Anton Lakotka
Anton Lakotka
2021-10-06
Good & fast service!

Onze aankoopmakelaardij:

Wij financieren niet alleen uw woning, maar kunnen u ook bijstaan bij de
aankoop van de woning.
Onze dienstverlening is flexibel, waarbij u zelf kunt kiezen welk dienst u wel of
niet van ons afneemt.
 
Dienstverlening kosten:
 
  • Wij kunnen meezoeken naar een nieuwe woning.
  • Wij kunnen een indicatie van de waarde van de woning geven.
  • Het aanvragen van(niet betalen) en bespreken van het bouwkundig rapport is belangrijk en bieden wij graag als service aan.
  • Het bieden op de woning doen wij ook graag voor.
  • Het concept koopcontract nemen wij met u door.
  • Als laatste zullen wij notarisdocumenten met u doornemen.
 
Mocht u vragen hebben over onze service of interesse hebben in deze service
klik dan hier:
 
Vragen? Mail ons nu!