Contact

Neem nu eenvoudig contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Contactgegevens

Newtonlaan 115 3584 BH Utrecht

contact@woonhuisfinancieren.nl

+0800-1080

| KvK: 30264842
| AFM: 12019388

Klik hier voor de routebeschrijving
Independer klantcijfer Woonhuis Financieren

Marga van Beek
Marga van Beek
2020-07-23
Wij zijn super, snel en goed geholpen door Sandra van Woonhuis Financieren BV. Raden hun dus zeker aan!
Ronald van der Meulen
Ronald van der Meulen
2020-07-15
Paar jaar geleden al enorm goed geholpen door Robert met destijds het regelen van de hypotheek en alles wat er bij komt kijken. Maar ook vorige week weer fantastisch snel en duidelijk geholpen met een schade aan onze auto. Super snel reactie, zowel telefonisch als via mail. Dus als je niet weet wie je moet kiezen, Robert van der Stoep
Hugo Big
Hugo Big
2020-07-15
Erg prettige en heldere uitleg!
Patrick van den Engh
Patrick van den Engh
2020-07-10
Graag bevelen wij Sandra Goedendorp van Woonhuis Financieren aan. Bij Sandra krijg je eerlijk en uitgebreid advies! Sandra Goedendorp van Woonhuis financieren heeft voor onze hypotheekaanvraag met bijbehorende verzekeringen uitstekend werk geleverd! Ze neemt uitgebreid de tijd om alles uit te leggen en als je het niet snap? Dan legt ze het gerust nog een keer uit, net zolang totdat je goed alles weet. Heel erg fijn als je nog niet zo thuis bent in hypotheek en verzekeringen land. Sandra is eerlijk in de mogelijkheden, schetst reële verwachtingen en laat alles binnen diverse vergelijkingen goed zien. Ze licht ook toe wat, op basis van jou wensen, de beste keuze is. Zelfs in deze bijzondere crisistijd (ivm covid-19) wist Sandra binnen no time onze hypotheek akkoord te krijgen. Wij raden Sandra Goedendorp van harte aan als je op zoek bent naar een adviseur die eerlijk, ervaren en geduldig is!
yoeri pfaff
yoeri pfaff
2020-07-06
Mijn eerste huis aangekocht met hulp van Erik van Woonhuis Financieren op aanraden van een kennis. Die aanbeveling heeft zich bewezen! Erik heeft kennis van zaken, handelt snel en houdt mij goed op de hoogte. Dankzij hem zit ik nu al te genieten in m'n nieuwe huis.
Carlijn G
Carlijn G
2020-06-26
Wij hebben Woonhuis Financieren ingeschakeld voor hypotheekadvies bij de aankoop van ons eerste huis. Vanwege de oververhitte markt heeft het meer dan een jaar geduurd voor we ons droomhuis gevonden hadden maar Sandra heeft gedurende de hele periode vanaf eerste contact tot uiteindelijke aanvraag regelmatig contact met ons gehouden op een prettige manier. Voor de aanvraag zelf zijn we ook uitstekend geholpen: duidelijke uitleg over de opties en scenarios en altijd super goed bereikbaar! Toen vanwege de corona-crisis de doorlooptijden opliepen en onze deadline bijna in gevaar kwam hebben Sandra, Feije en team alles op alles gezet om de aanvraag er tijdig door te krijgen, met als resultaat het gewenste hypotheekaanbod binnen de afgesproken tijd. Top service, helder, betrouwbaar en voor een goede prijs. Aanrader!
Wytse van Dijk
Wytse van Dijk
2020-06-22
Joep heeft ons erg goed geholpen. Hij denkt met je mee en is altijd goed bereikbaar. Elke vraag/e-mail werd binnen een dag en meestal al op dezelfde dag beantwoord. Het eerste gesprek hebben we face 2 face gevoerd, de andere contactmomenten waren via een beeldgesprek, telefoon of e-mail. Deze afwisseling werkte erg prettig en snel. Hij heeft echt naar ons geluisterd en heeft ons op punten gewezen waar wij nog niet over nagedacht hadden. Wij hebben dit als totaal advies ervaren. Daarnaast heeft Feije ons geassisteerd met de ORV en het in orde maken van ons dossier. Ook met Feije hebben wij prettig contact gehad op de momenten dat dit nodig was. Veel gaat via de website van woonhuis financieren die ook prettig werkt.
Robin Stolk
Robin Stolk
2020-06-14
Hypotheek binnen een week 🙂 goede en duidelijke uitleg door Erik Nabbe. Ik heb alleen een huis gekocht, en vond dit best spannend aangezien het de eerste keer was. Erik heeft alles goed uitgelegd en gekeken naar de beste - makkelijkste en snelste oplossingen. Het portaal is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Ik beveel iedereen Woonhuis Financieren aan.
Daan Beusink
Daan Beusink
2020-06-11
Via reviews op Independer bij Woonhuis Financieren terecht gekomen voor hypotheekadvies voor onze eerste woning. Na tijdens het oriëntatiegesprek kennis te hebben gemaakt met Dhr. Matjo Jansen, kregen we meteen een erg helder en kundig overzicht van wat we allemaal kunnen verwachten bij het aankopen van een eerste woning. Mede hierom waren wij er meteen uit: we gaan verder met deze partij. Ook in de vervolggesprekken zijn we zeer goed geholpen en werd echt de focus gelegd op onze wensen en persoonlijke situatie. Naast de uitstekende hypotheek zijn we ook zeer goed geadviseerd in aanvullende verzekeringen en zijn zeer duidelijke scenario's uitgedacht voor alle mogelijke scenario's in de toekomst. Afsluitend kregen wij een adviesrapport van maar liefst 33 pagina's waarin alles concreet staat omschreven en als naslagwerk gebruikt kan worden voor de toekomst (hoe zat het ook alweer?). Groetjes, Een zeer tevreden stel.

Contact

Neem nu eenvoudig contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Independer klantcijfer Woonhuis Financieren

Contactgegevens

Newtonlaan 115 3584 BH Utrecht

contact@woonhuisfinancieren.nl

+0800-1080

| KvK: 30264842
| AFM: 12019388

Klik hier voor de routebeschrijving

Contact

Neem nu eenvoudig contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Independer klantcijfer Woonhuis Financieren