Contact

Neem nu eenvoudig contact met ons op via onderstaand contactformulier.


  Wilt u een digitaal advies ontvangen?
  JaNee

  Klik hier voor de routebeschrijving

  “Goede afhandeling eerste hypotheek”

  Wij zijn door de adviseur uitstekend begeleid met onze eerste hypotheek! Al het contact was op afstand, online, e-mail en telefoon. Dat ging erg soepel, goed bereikbaar. Heel tevreden over alles.

  Goran van der Weiden /
  Aankoop eerste huis
  Rob Havermans
  Rob Havermans
  2021-04-29
  Deskundig advies van prima bereikbare expert om de hypotheekverstrekker naar wens te kiezen. Er wordt prima rekening gehouden met persoonlijke omstandigheden en voorkeuren. In één woord 'TOP'.
  Rian Mansy
  Rian Mansy
  2021-04-06
  Goede dienstverlening. In alle opzichten tevreden
  Marjolein Engelen
  Marjolein Engelen
  2021-03-29
  Bij de aankoop van ons huis, twee jaar geleden, hebben we ook gebruik gemaakt van de diensten van woonhuis financieren. Nu we willen gaan verbouwen was de keuze snel gemaakt en hebben we weer contact opgenomen met woonhuis financieren. Vanaf het begin werd er super fijn meegedacht en werd er naar onze wensen geluisterd, uitleg gegeven en gekeken naar de beste opties. Het bleek voordeliger te zijn om van hypotheek over te sluiten. Om te voorkomen dat we een boete zouden krijgen, moest er snel gehandeld worden. Sandra heeft hier voor gezorgd en het is gelukt om geen boete te krijgen. Kortom wij zijn super tevreden en zouden iedereen Sandra aanbevelen.
  Ramesh Chandra Dusari
  Ramesh Chandra Dusari
  2021-03-17
  Very professional, matured and consistent consistent service by woonhuis .They have good english-speaking financial adviser, does excellent study, understood our situation, and helped us navigate to right decision with their knowledge in mortgage . I totally recommend woonhuis
  Peter Wagenaar
  Peter Wagenaar
  2021-03-16
  Kundig en betrouwbaar geholpen. Moesten hypotheek oversluiten wegens privéomstandigheden. Zeer goed geholpen met advies voor andere hypotheekvorm waar we zelf niet aan gedacht hadden. Kundig, betrouwbaar, professioneel en vriendelijk. Wat wil je nog meer? Kortom een aanrader.
  Mieke van Leur
  Mieke van Leur
  2021-03-10
  Voor het oversluiten van onze hypotheek zijn we geadviseerd en begeleid door Sandra Goedendorp van Woonhuis Financieren. Sandra heeft ons van begin tot einde op een heel prettige manier bijgestaan, daardoor was het voor ons een makkie. Heel veel dank en alle succes gewenst!
  Nunzio Catherina van Vugt - van der Spek
  Nunzio Catherina van Vugt - van der Spek
  2021-01-29
  Wat een fijne hypotheekadviseur zeg! Sandra is iemand die actief met je meedenkt en zorgt voor een hypotheekadvies op maat. Ze is zeer deskundig en gericht op de wensen van de klant is mijn ervaring. Het contact - per mail, telefoon en whatsapp - verliep heel soepel. Zo reageerde ze vrijwel altijd meteen en kon ik met al mijn vragen bij haar terecht. Ook het klantportaal waar Woonhuis Financieren mee werkt is super klantvriendelijk. Zo wordt al vroeg in de procedure aangegeven wat er nodig is voor de hypotheek en kun je zelf op tijd aan de slag met het verzamelen van de benodigde gegevens. Woonhuis Financieren, en met name Sandra is een echte aanrader voor als je naar een goede hypotheekadviseur zoekt.
  Edzard Veldhuizen
  Edzard Veldhuizen
  2021-01-11
  Ik kan Woonhuis Financieren van harte aanbevelen. Joep van der Pol, onze hypotheekadviseur, heeft ons uitstekend geholpen met het afsluiten van de hypotheek en financiering. Hij legt alles goed uit, denkt mee, neemt alle tijd voor je, antwoord snel en is zeer kundig. Mocht ik weer een hypotheekadviseur nodig hebben, wend ik me zeker weer tot Joep!
  Janneke Meertens
  Janneke Meertens
  2021-01-02
  Aanrader! Adviseurs bij WF maken complexe materie begrijpelijk voor leken zoals wij. Bovendien werd het proces (ook al geheel digitaal) erg inzichtelijk en informatief. We hebben dan ook veel geleerd en zullen ook voor ons volgende huis zeker weer naar deze adviseur gaan.
  Stephan Vos
  Stephan Vos
  2020-12-30
  We twijfelden of alle communicatie via de mail, app en skype wel bij ons zou passen. Corona heeft dat duwtje in de rug gegeven wat we nodig hadden en onze ervaring is zeer positief! Sandra is onze hypotheek adviseur en heeft ons ontzettend goed geholpen en geadviseerd. We willen haar dan ook zeker aanbevelen als betrouwbare partner.

  Contactgegevens

  Newtonlaan 115 3584 BH Utrecht

  contact@woonhuisfinancieren.nl

  0800‐1080

  | KvK: 30264842
  | AFM: 12019388

  “Goede afhandeling eerste hypotheek”

  Wij zijn door de adviseur uitstekend begeleid met onze eerste hypotheek! Al het contact was op afstand, online, e-mail en telefoon. Dat ging erg soepel, goed bereikbaar. Heel tevreden over alles.

  Goran van der Weiden /
  Aankoop eerste huis