Lorella van der Hooft
Lorella van der Hooft
2022-10-16
Heel goed geholpen door Joep, erg fijne ervaring en geen vraag was teveel.
Stephanie Sint Nicolaas
Stephanie Sint Nicolaas
2022-09-22
Wij kunnen Woonhuis Financieren BV erg aanbevelen. Adviseur Sandra Goedendorp heeft een bak kennis, is altijd bereikbaar voor vragen en werkt razend snel. Aanrader voor wie z'n hypotheek snel rond wil en z'n hypotheekproduct echt goed wil begrijpen!
Majnon
Majnon
2022-08-05
Prima bedrijf. De director staat voor kwaliteit en vind de klant tevredenheid erg belangrijk.Goede en prettige communicatie. Ik ben prima geholpen na mijn klacht. Top bedrijf
Ricardo Hogenberg
Ricardo Hogenberg
2022-02-22
Dit is de 2de keer dat ik werk met woonhuis financiering. 2 jaar geleden bij de aankoop van een huis en deze keer bij het oversluiten en aankoop van een garage. Er wordt goed en duidelijk advies gegeven. Daarnaast wordt er snel gereageerd en gehandeld. Ik ben erg tevreden met de service.
Floor Boonstra
Floor Boonstra
2022-01-10
Voor ons eerste koophuis hebben wij ons laten adviseren door Sandra Goedendorp van Woonhuis Financieren. Sandra is onwijs professioneel, altijd bereikbaar, weet waar ze het over heeft, toegankelijk en denkt graag met je mee. Dankzij haar zijn we snel en probleemloos door het hele traject van een nieuw huis geleid. Het online portaal van Woonhuis Financieren is ontzettend overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Je weet direct waar je aan toe bent. Zeker een aanrader!
Arwen Kemman
Arwen Kemman
2021-12-20
Ik moest mijn hypotheek oversluiten, hierbij heb ik heel veel moeten inlezen en leren. Sandra Goedendorp heeft mij ontzettend goed en prettig geholpen. Het contact was gemakkelijk en als je nog even een vraag heb was het contact ook laagdrempelig. Binnen een paar weken was alles overgezet en, voor mij heel gunstig, geregeld
eddie soproppo
eddie soproppo
2021-12-14
Bij dit kantoor uitgekomen vanwege hun gunstige tarieven en het ruime aanbod van hypotheek vormen. Het uiteindelijke traject is soepel verlopen. Ik vond de samenwerking met de adviseur ook prettig.
Maarten van rees
Maarten van rees
2021-12-13
Ik ben zeer geholpen geweest met Sandra; Ik moest snel schakelen nadat mijn bod geaccepteerd was en de overdracht zsm moest plaatsvinden. Sandra heeft me daarbij geholpen; ze geeft uitgebreid uitleg waar nodig, maar schakelt ook snel als je als koper al goed weet wat je wilt. Generiek heb ik het gevoel dat ze mijn belangen goed vertegenwoordigd heeft, voor zaken die zowel binnen als buiten haar verantwoordelijkheid vallen!
Anton Lakotka
Anton Lakotka
2021-10-06
Good & fast service!

Een gratis offerte voor uw woonverzekeringen.

Allereerst gefeliciteerd met uw nieuwe woning!

Wij hebben een nieuwe dienst die ervoor zorgt dat uw woonverzekeringen(opstal en inboedel) bij u en uw nieuwe woonhuis passen. Het is namelijk zo, dat als u verhuist de oude verzekeringen nog gestoeld zijn op uw oude woning. U heeft wellicht een grotere woning gekocht of meer kamers hebben en bijv. nu wel voor tuin hebben gekozen. Onze dienst houdt in dat wij gratis een offerte uitbrengen voor uw woonverzekeringen gebaseerd op uw nieuwe woning.

Wij kunnen kiezen uit 33 verzekeraars en dus een scherpe premie verzorgen. Tevens kunnen wij een garantie inbouwen zodat u niet onderverzekerd bent bij schade en u optimaal verzekerd bent.

U kunt op onderstaande knop klikken om naar ons contactformulier te gaan. Daar kunt u de link naar Funda van uw nieuwe woning in kwijt en al uw wensen omtrent de verzekeringen. Dan nemen wij contact met u op om te controleren of alle wensen/eisen benoemd zijn.

Binnen 2 dagen komt er een op maat gemaakte offerte voor uw woonverzekeringen in uw mailbox. Deze offerte kunt accepteren door simpelweg “akkoord” terug te mailen en dan wordt de offerte omgezet in een verzekeringspakketje. Mocht er nog iets aan de offerte aangepast worden doen wij dat graag. Als u naar de notaris gaat, zal de notaris altijd vragen of uw het nieuwe woonhuis heeft verzekerd. Volmondig kunt u deze vraag met JA beantwoorden!

Mocht u nog anderen wensen hebben ten aanzien van een andere verzekering, dan willen wij daar uiteraard ook voor u naar kijken.

 

Vragen? Mail ons nu!