Hypotheekadvies

De wereld om ons heen veranderd razendsnel. Dat zien wij natuurlijk ook in de hypotheekmarkt. Technologische ontwikkelingen en digitalisering spelen een steeds grotere rol in onze vakgebied.

Wij luisteren goed naar onze klanten en wij merken dat wij steeds meer de vraag krijgen naar een digitaal advies. Vaak zijn die gesprekken net voor of net na het werk van onze klanten. Hoeven onze klanten geen vrij te nemen van hun werk om met ons een gesprek aan te gaan over de financiering van hun woning.

Deze flexibiliteit wordt door onze klanten als zeer prettig ervaren!

Hier hebben wij het volgende concept op bedacht:

  • Wij hebben een volledig digitaal traject samengesteld. Zonder dat er een adviseur bij u thuis of op uw werk langs komt. Het is voor u niet meer noodzakelijk om bij ons op kantoor langs te komen.
  • Gewoon een digitaal advies(meestal via Skype) wanneer u dat wilt en lekker vanuit huis op pc, laptop of tablet.
  • Wij merken dat de gesprekken tussen klant en adviseur zeer effectief zijn en dat is voor iedereen beter.
  • Onze fee voor digitale advisering is voor jullie lager dan dat u een adviseur bij u langs laat komen. Tussen wel of geen adviseur bij u thuis laten komen kan al gauw tot €300,- schelen en dat is veel geld!
  • Natuurlijk kan er ook een adviseur bij u thuis langs komen. Of u kunt bij ons op kantoor langs komen. Wilt u de adviseur 1 x zien en de rest van het traject digitaal doorlopen? Dan gaat de fee €150,- omhoog. Wilt u de totale begeleiding van het gehele traject door een adviseur (dus 2x zien), dan gaat de fee met €300,- omhoog.

Kijk wat bij u zou kunnen passen door wat onze klanten van onze dienstverlening vinden. Er zijn reviews te vinden van klanten die een digitaal traject hebben doorlopen én klanten die een traditioneel traject hebben doorlopen. Uiteindelijk zijn al onze klanten gewoon naar de notaris geweest om eigenaar van een woning te worden!

Bel nu gratis:
0800 – 1080

Independer Prijs

Bel GRATIS naar 0800-1080 of mail ons naar backoffice@woonhuisfinancieren.nl

Neem nu contact op

Klik hier en bel direct gratis