Uw huis verduurzamen? Zo werkt het!

Section with Image Bottom Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Verduurzaming en besparing voor uw woning: de stijgende maandelijkse woonlasten en de mogelijkheden om hier op te besparen zijn hét gespreksonderwerp van vandaag. Ook niet gek, want de energieprijzen schieten door het dak.

energie besparen huis

Eerst wilde voornamelijk natuurminnende mensen de natuur een handje helpen door minder CO2 uit te stoten. Zij isoleerde hun huis, schafte een warmte pomp aan en gingen elektrisch rijden. Op dit moment zijn de gas- energieprijzen sterk aan het stijgen, waardoor de woonlasten soms tot wel 4x duurder uitvallen. Hierdoor is het voor iedereen belangrijk geworden om hun huis te verduurzamen, puur om de steeds hoger wordende maandlasten te verlagen.

 

VOORDELEN VAN EEN DUURZAME HYPOTHEEK

Woonhuisfinancieren werkt samen met diverse geldverstrekkers van Nederland, waaronder met duurzame geldverstrekkers als ASNgroup, Woonnu, Bunq en ABN AMRO. Bij deze duurzame geldverstrekkers financiert u ethisch én komt u op voor arbeids- en vrouwenrechten.

Hieronder vindt u een voorbeeld van geldverstrekker Woonnu die een verschil laat zien tussen een gewone hypotheek en een hypotheek met duurzame maatregelen. Hiermee kunt u in de toekomst op een duurzame manier besparen op uw woonlasten en stijgt de marktwaarde van uw woning!

Interesse? Stuur een mail naar: info@woonhuisfinancieren.nl
infographic Woonnu Duurzame Hypotheek

DUURZAME MAATREGELEN

Om een besparing tot wel €274,- per maand of €3.288,- per jaar op de woonlasten te realiseren, is het noodzakelijk om een aantal duurzame maatregelen toe te passen.In onderstaand voorbeeldoverzicht vindt u de diverse maatregelen inclusief de investering die nodig is om tot dit resultaat te komen.