Uw huis verduurzamen? Zo werkt het!
Section with Image Bottom Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
Verduurzaming en besparing voor uw woning: de stijgende prijzen van de maandelijkse woonlasten en de mogelijkheden om hier op te besparen zijn niet weg te denken uit de gesprekken op straat, thuis en op tv. Ook niet gek, want de prijzen stijgen de pan uit. Eerst wilde voornamelijk natuurminnende mensen de natuur een handje helpen door minder CO2 uit te stoten. Zij gingen hun huis isoleren, aan de warmte pomp en elektrisch rijden. Op dit moment zijn de gas- energieprijzen sterk aan het stijgen, en gaan de woonlasten soms tot wel 4x over de kop. Hierdoor is er een nieuw groep mensen bijgekomen die hun huis willen verduurzamen, puur om de steeds hoger wordende maandlasten te verlagen. Het loopt namelijk uit de hand! Als Woonhuisfinancieren werken wij met alle geldverstrekkers van Nederland samen. Ook met duurzame geldverstrekkers als: ASNgroup, Woonnu, Bunq en ABN. Bij ieder van deze duurzame geldverstrekkers financiert u ethisch en Komt U op voor arbeids- en vrouwenrechten.  Hieronder vindt u een voorbeeld van geldverstrekker Woonnu die een berekening heeft gemaakt tussen een gewone hypotheek en een hypotheek met duurzame maatregelen erin. Hiermee kunt u in de toekomst op een duurzame manier besparen op uw woonlasten en stijgt de marktwaarde van uw woning!
Om middels een duurzame hypotheek een maandelijkse besparing op de woonlasten van zo´n € 274 p/mnd en € 3.290 per jaar te realiseren is het noodzakelijk om een aantal ”duurzame” maatregelen toe te passen. Hieronder is een overzicht te vinden van de verschillende maatregelen + investering die nodig is om tot dit resultaat te komen. Maatregelen:   Investering Verminderd gasverbruik Opwekken zonne-energie Hybride warmtepomp + nieuwe cv-ketel €      7.000,00  750m³   Vloerisolatie €      1.500,00  250m²   Zonnepanelen (9 panelen) €      4.860,00   2.880 kWh Investering naar A €    13.360,00  1.000m³ 2.880 kWh *Voor deze berekening is Woonnu uitgegegaan van gemiddeldes qua bouwjaar, energielabel en energieverbruik. Wilt u meer info hebben over de mogelijkheden om te besparen op uw woonlasten door een duurzame hypotheek?Neem dan contact met ons op, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden voor uw situatie! Een afspraak maken? Bel gratis 0800-1080